Thursday, 18 September 2014

GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama kaOri


Assalamualaikum (w.b.t.) & Salam Satu Malaysia






Bila tengok GA Merdeka dari Mama ka0ri dipanjang tarikh tutupnya tetiba hati teringin nak join pula...pertama kali saya join GA...seronok juga rasanya...

Gambar ni saya ambil masa balik bercuti di Kuala Pilah pada Hari Malaysia. Maritza bukan main seronok sebut Merdeka dengan pelat dia...

Tahun ini saya sambut Merdeka ke 57 tahun bersama anak-anak sahaja. En. Muz masa tu ada urusan di Turki. Ingat lagi tengok cerita Tanda Putera malam tu menangis sorang-sorang xde orang teman. Pertama kali tengok cerita tu. Pengorbanan seorang Perdana Menteri. Sungguh sayu...
Tahun ini sambut Merdeka lebih terkesan rasanya sebab tajuk Di sini lahirnya sebuah cinta tu macam power je kan...


#SayasayangMalaysia #IniMalaysiaKita







5 comments:

Cheq Art said...

wahh sonoknya...mmg sonok kalau dgaq loghat anak-anak bila sebut merdeka... tq join GA mamakaori moga² maidatul terpilih sbg pemenang..

CikSiti said...

good luck dari GA sama=)

http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

imm said...

salam kenal,,
singgah sini lepas cek senarai peserta ga mamakaori..:)

maidatul said...

Cheq Art memang seronok gitu kan dgn anak-anak....

Pg ni tgk blog yeahhh saya da MENANG!!! tq mama kaori dan CheqArt... :)


CikSiti dan imm salam kenal...dan tahniahhh ;)

fadhil eda said...

singgah dari segemn yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails